BETAALBAAR WEBDESIGN DOOR PP-WEBDESIGN

svg+xml,%3Csvg%20xmlns%3D%27http%3A%2F%2Fwww.w3 - Betaalbaar webdesign

Doordat wij een heel klein webdesign kantoor zijn kunnen wij onze prijzen drukken. Hierbij enkele voorbeelden,

  • Kleinere kosten – Geen personeelskosten (die iedere maand betaald moeten worden)
  • Contacten met klanten leggen we zo veel mogelijk via online kanalen (email, telefoon en andere online kanalen)
  • Geen dure bedrijfswagens
  • Geen dure kantoren Hierdoor hoeven wij al deze zaken niet door te rekenen en kunnen wij betaalbaar webdesign aanbieden aan al onze klanten.

PP WebDesign is vooral gespecialiseerd in ontwerpen van websites voor ondernemers. (kleine bedrijven, zelfstandigen).

Vandaag de dag is het van het grootste belang om actief te zijn op het internet. Bijna ieder succesvol bedrijf is terug te vinden op het internet en dit door middel van een website en/of social media. Een website laat trouwens uw klanten toe om Uw bedrijf virtueel beter te leren kennen alvorens ze besluiten zaken met U te doen.

Wist U trouwens dat 82% van de failliete bedrijven in 2013 niet actief waren op het internet?

svg+xml,%3Csvg%20xmlns%3D%27http%3A%2F%2Fwww.w3 - Betaalbaar webdesign
svg+xml,%3Csvg%20xmlns%3D%27http%3A%2F%2Fwww.w3 - Betaalbaar webdesign

Een prijs zoeken voor het laten ontwerpen van een website kan enorme prijsverschillen geven. Van tientallen tot duizenden euro’s. Idem voor hosting en domeinnamen. Een website die duizenden euro’s kost geeft ook geen garantie op een betere plek in de zoekmachines zoals Google. Het belangrijkste is nog steeds op regelmatige basis gerelateerde content aan je website toevoegen.

Bij PP WebDesign is het echter heel simpel. Wij werken met 1 vaste prijs per project. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over extra, verdoken of maandelijkse kosten. Een basis website kan U bij ons al verkrijgen voor 599€. Hosting en domeinnaam is in het eerste jaar gratis en vanaf het tweede jaar beslist U jaarlijks of U deze verder wil verlengen of niet. De prijs hiervoor bedraagt 82€ per jaar.

Zoals U kan zien bieden wij dus echt professioneel en betaalbaar webdesign aan. Maar wij gaan zelfs nog verder. Bij ons krijgt U zelfs al een website ontwerp alvorens U ook maar iets ondertekend heeft.

U krijgt uw website ontwerp, dat voor +- 75% klaar is, te zien en kan deze dan al beoordelen. Op basis hiervan beslist U dan of u de website al dan niet aankoopt.

Alsof dit nog niet voldoende is gaan we nog een stapje verder. Indien U binnen de 14 dagen na aankoop niet tevreden bent krijgt U, zonder dat u enige reden hiervoor opgeeft, uw geld terug.

Bij ons loopt U dus geen enkel risico en wij weten wat we waard zijn dus we nemen dat risico er graag bij.

svg+xml,%3Csvg%20xmlns%3D%27http%3A%2F%2Fwww.w3 - Betaalbaar webdesign

Neem alvast contact met ons op voor een gratis en geheel vrijblijvend website ontwerp. 100% tevreden klanten, daar gaan we voor.

PP WebDesign : Uw partner in betaalbaar webdesign voor ondernemers

Vraag naar uw gratis website ontwerp