Betaalbaar Webdesign

Wij maken professionele websites met een betaalbaar webdesign

Voor een bedrijf kan een goede website laten maken essentieel zijn om te groeien. Daarom leggen wij onze focus op een betaalbaar webdesign met een professionele uitstraling die bij de bezoeker voor vertrouwen zorgt.

NUTZZ
ATELIER 4
PERFECT CELEBRATION

Waarom samenwerken PP-WebDesign?

Service

Website

Naservice

Vandaag de dag is het van het grootste belang om actief te zijn op het internet. Bijna ieder succesvol bedrijf is terug te vinden op het internet en dit door middel van een website en/of sociale media. Een website laat trouwens uw klanten toe om Uw bedrijf virtueel beter te leren kennen alvorens ze besluiten zaken met U te doen.

Wist U trouwens dat 82% van de failliete bedrijven in 2013 niet actief waren op het internet?

Een website laten maken begint met prijzen en diensten ter vergelijken. Een prijs zoeken voor het laten ontwerpen van een website kan enorme prijsverschillen geven. Van tientallen tot duizenden euro’s. Idem voor hosting en domeinnamen.

Een website die duizenden euro’s  kost geeft ook geen garantie op een betere plek in de zoekmachines zoals Google. Het belangrijkste is nog steeds op regelmatige basis gerelateerde content aan je website toevoegen.

Bij PP-WebDesign is het echter heel simpel,
Wij werken met 1 vaste prijs per project. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over extra, verdoken of maandelijkse kosten. 

Hosting en domeinnaam is in het eerste jaar gratis en vanaf het tweede jaar beslist U jaarlijks of U deze verder wil verlengen of niet.

Zoals U kan zien bieden wij dus echt professioneel en betaalbaar webdesign aan.

Maar wij gaan zelfs nog verder. Bij ons krijgt U zelfs al een website ontwerp alvorens U ook maar iets ondertekend heeft. U krijgt uw website ontwerp, dat voor +- 75% klaar is, te zien en kan deze dan al beoordelen. Op basis hiervan beslist U dan of u de website al dan niet aankoopt.

Alsof dit nog niet voldoende is gaan we nog een stapje verder. Indien U binnen de 14 dagen na aankoop niet tevreden bent krijgt U, zonder dat u enige reden hiervoor opgeeft, uw geld terug.

Bij ons loopt U dus geen enkel risico en wij weten wat we waard zijn dus we nemen dat risico er graag bij.

Neem alvast contact met ons op voor een gratis en geheel vrijblijvend website ontwerp.

100% tevreden klanten, daar gaan we voor.

Scroll naar top