Waarom een website voor uw zaak?

1. Betere bereikbaarheid.

Via het internet is Uw informatie het hele jaar beschikbaar, 24u op 24u en 7 op 7 dagen. De meeste mensen zoeken via Google naar informatie. Indien U niet op het internet aanwezig bent is de kans groot dat deze klant naar één van uw concurrenten gaat.

2. Meer bekendheid

Uw producten of diensten zullen beter bekend worden bij bestaande en bij nieuw klanten.

3. Tijdsbesparing

U kan heel wat tijd besparen doordat Uw informatie nu altijd online beschikbaar is. Zo zal U minder telefoontjes krijgen voor informatie en zullen Uw klanten beter geïnformeerd naar Uw zaak komen.

4. U bespaart kosten.

Inderdaad. Een website bij PP-WebDesign laten ontwikkelen is meestal goedkoper dan een opvallende vermelding in de gouden gids of een advertentie in een blad of krant.

5. Verbeterde communicatie

U kan bestaande en nieuwe klanten informeren via Uw website en ze zo op de hoogte houden. Via uw website kan U ook nieuwe producten, promotie’s, openingsuren, vakantieperiodes, enz plaatsen zodoende om Uw klanten als eerste te informeren. En het kost je niets extra !!!

6. Klantenservice

Je krijgt te maken met klanten die bellen met vragen, klachten, voor het verkrijgen van informatie of voor het maken van reserveringen. Dankzij je nieuwe professionele website kan de klant al de meeste informatie hierop terugvinden. De klant kan U daarbij nog op ieder moment van de dag een e-mail sturen.

7. Professionele uitstraling en imago

Doordat U een professionele website hebt en een email adres op naam van Uw zaak komt U veel professioneler over.

8. Goedkoper

Een website bij PP WebDesign kost 399€ en nadien 69€ jaarlijks om Uw domeinnaam en hosting te verlengen. Hiermee bereikt U zeer veel mensen en zijn de grenzen onbeperkt. Reken maar eens uit hoeveel het U zou kosten indien je hiervoor een flyer, advertentie of folder zou moeten laten maken. En indien er wijzigingen zijn mag U opnieuw beginnen. Zoals U ziet is een website dus zeer goedkoop.

10. Onbeperkte inhoud

Met drukwerk, advertenties, flyers enz ben je toch wel beperkt. Bij Uw website bent U onbeperkt. U kan onbeperkt pagina’s aanmaken. Niet alleen de basisinformatie kan je dan kwijt maar ook bvb foto’s, reactie’s van klanten, portfolio, video’s van jouw werk, enz

Wist U dit?

Het internet is niet meer weg te denken uit onze dagelijkse samenleving.

73% van de Belgische gezinnen beschikken over internet.

16% van het Belgische internetverkeer verloopt via een smartphone.

1 op 5 Belgische bedrijven heeft een facebookpagina.

Verder blijkt dat bij 82% van de bedrijven die in 2013 over kop gingen, geen online aanwezigheid hadden !!!!

Uiteraard is een website bezitten geen garantie op succes.

En U? Bent U al online aanwezig?