WordPress website laten maken

Wij zijn gespecialiseerd in WordPress websites

Website laten maken

Uw WordPress website laten maken door PP-WebDesign?  Dat is alvast een goed plan. Wij houden van betaalbaar webdesign en maken elke website op maat. Geen standaard templates omdat een maatwerk website laten maken in WordPress een veel betere oplossing biedt voor de specifieke noden van je bedrijf. Wij maken eerst een volledig website ontwerp die we nadien aanpassen naar je wensen totdat je tevreden bent.

De troeven van een WordPress website

Hoe veilig is een WordPress website

WordPress CMS  is net zo veilig (of onveilig) dan elk ander CMS. Het grootste gevaar voor een WordPress website is het niet up-to-date zijn. Je moet de software up-to-date houden, maar ook alle plugins en thema’s die je op je website installeert. De hosting is speelt hierin ook voor een deel mee.  Alle klanten die bij ons een WordPress website laten maken krijgen sowieso standaard een goed beveiligde WordPress website. Deze worden dan ook nog 24/24 gemonitord. Bij het minste probleem worden wij onmiddellijk op de hoogte gebracht. Het website onderhoud kan u zelf uitvoeren of aan ons uitbesteden.

Online vindbaarheid website

WordPress maakt zelf al schone links aan en door middel van een SEO plugin kan je al je berichten en pagina’s optimaliseren. Verder is het regelmatig plaatsen van geoptimaliseerde content een must om hoog te kunnen scoren in Google. Interne en externe links zijn ook belangrijk voor je zoekmachine optimalisatie. Indien je bij ons je WordPress website laten maken hebt dan zit je al goed. Je nieuwe website zal al voorzien zijn met een  goede basis om te starten.

Wat kost een WordPress website?

Op deze vraag is het moeilijk om een eenduidig antwoordt te geven. Je zou dan appelen met peren vergelijken. Na een marktonderzoek kan ik zeggen dat de prijzen zeer uiteenlopend zijn. Om dezelfde WordPress website te laten maken liepen de prijzen van 400€ tot 10.000€. Wat een enorm verschil is en je dus best wat verschillende offertes vraagt met telkens dezelfde eisen. 

Hier kan je wat meer info over vinden.

Meest gebruikte CMS ter wereld

WordPress is de absolute koploper en is inmiddels het meest gebruikte CMS ter wereld. 37,8% van alle CMS websites in de wereld gebruikt dus WordPress. Ze hebben een marktaandeel van 63.5% Het is een open source systeem, wat betekent dat het gratis is te gebruiken.

 

Bron : w3techs.com

Jouw website laten maken bij PP-WebDesign. Waarom?

Het website ontwerp is pas af wanneer jij 100% tevreden bent.

De prijs is vooraf vastgelegd. Indien het ontwerp en de aanpassingen toch niet voldoen aan je verwachtingen dan worden er ook geen kosten aangerekend. 100% tevredenheid daar gaan wij voor. Een aanpak die al jaren werkt !

Scroll naar top