WordPress onderhoud, euh wat?

Met WordPress onderhoud neemt PP-WebDesign het technisch onderhoud van je WordPress website over.

Enkele taken die we van je kunnen overnemen :
- Het updaten van WordPress, plugins en thema’s
- het maken van dagelijkse backups
- verwijderen van spam, revisies en malware
- optimaliseren van je database
- extra beveiligen van je WordPress
- en nog veel meer.

Je bent dus verzekerd van een technisch uitstekend onderhouden website.
  • Text Hover
  • Text Hover

Veiligheid


Uw website steeds volledig beveiligd zodat u altijd over de nieuwste beveiligingsbescherming beschikt. Zo hoeven u en uw bezoekers zich geen zorgen te maken.

Gecontroleerde updates


Updates van WordPress, Plugins en Themes. Hierbij controleren wij altijd of je website na de update nog steeds perfect werkt.

Backups


Dagelijkse backup van je WordPress database en een wekelijkse backup van je volledige website. Deze worden bijgehouden op verschillende beveiligde locaties.


Profiteer van premium WordPress plugins bij een WordPress onderhoudsabonnement


PP-WebDesign heeft veel ervaring met WordPress onderhoud en wij kunnen eventuele problemen snel en adequaat oplossen. Naast het up-to-date houden van je WordPress omgeving, profiteer je van nog meer voordelen. Buiten het Basic pakket kan je gebruik maken van premium WordPress plugins zoals Gravity Forms, Akismet, Yoast SEO en nog vele anderen. Hoe zwaarder je pakket, hoe meer premium WordPress plugins je mag gebruiken. Een flinke besparing dus.
  • Text Hover
  • Text Hover
  • Text Hover

404 monitor


Van alle statuscodes is de error 404 de meest gekende. Deze status duidt op het niet terugvinden van een pagina. Hierdoor verlies je bezoekers. Het is dus belangrijk om deze te monitoren en bij te sturen.

Firewall


Met het behulp van Wordfence houden wij op uw WordPress website inbraakpogingen tegen alsook scant deze op gewijzigde of verdachte bestanden.

Uptime monitor


24/24 wordt uw website gemonitord. Bij iedere storing worden wij verwittigd waardoor wij snel kunnen reageren. Indien nodig nemen wij de gepaste maatregelen.
  • Text Hover

Waarom heb ik WordPress onderhoud nodig?


Zoals met elk platform heeft ook WordPress onderhoud nodig. WordPress is een open source systeem dat constant verder wordt ontwikkeld zodat updates noodzakelijk zijn. Regelmatig worden er ook updates van themes en plugins uitgebracht. Deze updates kunnen het volgende bevatten : verbeteringen, nieuwigheden en beveiligingsupdates. Structureel onderhoud van uw WordPress website is dan ook essentieel en dus noodzakelijk. Zo blijft je website of webwinkel niet alleen up-to-date maar ook veilig en vooral optimaal presteren. Laat PP-WebDesign dit werk voor je uit handen nemen. Zo heb je meer tijd over om je te concentreren op je eigen business. WordPress onderhoud is ook mogelijk voor WordPress websites die niet door ons zijn gebouwd.
  • Text Hover

Caching


We cachen je website. Hierdoor krijgen je bezoekers de opgeslagen website te zien. Hiermee verminderd de laadtijd aanzienlijk wat dan weer ten goede komt aan je ranking en bezoekers.

Hackvrije garantie


Uw WordPress website toch gehackt? Wij herstellen alles zo snel mogelijk en zorgen dat alles weer werkt als voordien. Uiteraard volledig kosteloos.

Website optimalisatie


Pagina’s worden geoptimaliseerd zodoende u snellere laadtijden behaald.


WORDPRESS WEBSITE LATEN BEHEREN

Breng het onderhoud van je WordPress website onder bij ons.
Wij zorgen voor het waarborgen van de veiligheid, snelheid en stabiliteit van je website. Ook mogelijk voor websites die niet door ons zijn ontwikkeld.
Wij updaten jouw WordPress omgeving en houden je website veilig. Eventuele problemen lossen wij snel en professioneel op.